ToTu Movsu Konu tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 4 Nisan 2015 Hər kəsə salam.Qrup yoldaşım notebookun tapa bilmir getdiyimiz yerlərə evə hər yerə baxdıq tapmaq mümkün deyil. Kim bilirsə kömək eləsində necə tapa bilərik komputerdə daim açıq olan maili bilirəm sadəcə Mac unvanın bilmirəm. hansı yollarla tapmaq olar kömək edərdiz ... indidən təşəkürlər ps: mövzünun duzgun açmamışamsa admin üzrlü say bilən olsa kömək edər inşAllah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 SALAM. Bu barədə forumda mövzu var. Hüquq mühafizə orqanlarına müraciət edin. Bəli bölmə səhvdir. İtmiş komputerin 7-yə nə dəxli var? Əlavə sistemin nə olduğunu qeyd etmək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTu Movsu Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Emeliyyat sistemi windows 7 olduğuna görə burda yazdım. Forumda axtardim tapmadim bu barədə..... Hüquq mühafizə orqanlarına xəbər etməzdən bəlkə oğurlanmayib sadəcə hardasa unudulub ona görə yazdım ki bilən varsa kömək eləsin . çox sagol bildiklərivi yazmisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Mövzunun yerini dəyişdim gələn dəfə diqqətli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Çox maraqlı sualdır amma siz dediyinizin bu saytla əlaqəsi yoxdu sən əgər telefon desəydin onu tapmaq daha asandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.