Guest Sənan _ Bayramov Konu tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2015 SALAM MƏNƏ KİMSƏNİN MƏSƏL ÜÇÜN İP ADRESİN ELƏ BİR YOLU VARMI BİLİM HƏMİN İP ADRESNİNNƏN HANSI SAYTA GİRİR NƏ EDİR ONU ÖYRƏNİM MÜMKÜNDÜ BELƏ BİR ŞEY YƏQİNQİ FİKRİMİ ÇATDIRA BİLDİM İNTERNETDƏ NECƏ DOLAŞIR KANKRET ONU İZLƏMƏK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 SALAM, Əvvəla bölmə düzgün deyil. Sonrasında isə bəzi proqramlar var ki, onlar ilə komputerə tam nəzarət etmək olur. Ümidvaram ki, dinc məqsədlər üçün istifadə edəcəksiniz. Əgər belədirsə onda proqram adları və məsləhət vermək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 birdə olmaz mövzu yeri haradı? mövzuya gəldikdə tək bilmək istədiyim internetin izləməkdi nəyə baxır məqsədim odu xakerlik marağımda deyil birdəm izləmək istədiyim ipi necə tapa bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 bu linkə bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2015 baş açmadım kankret nə lazımdı bilmədim uzun məsələdi deyəsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.