vusal_bayramov Konu tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2015 Hər kəsə salamlar. Məndə Asus planşet var Unfotunately, System Ui has stopped. belə bir yazı gəlir açılanda. Original firmwave yükləmişəm komputerdə var ammaki proqram bilmirəmki Asusun sitemini təzdən yazım. Samsunglarda yazmışam Odin ilə əgər məlumatı olan varsa xaiş edirəm kömək edin mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal_bayramov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Karb10 məndə Asus planşetdi orda qeyd olunmuyub heçnə. Proqram filan heçnə də yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 SALAM. Bölmə səhvdir. Sistem eynidir. Bu planşetlə əlaqəli ola bilər. Çünki parametrlər çatmır. Ya da proqramda səvlik var. Yenidən yükləyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal_bayramov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 ACCOUNTANT sitemə girib formatda verirəm yenə eyni sözlər yazılır. Proşibkanı yazmaq lazımdı bilirəm samsunglarda odin ilə yazılır mənə proqram lazımdıki o proşibkanı siteminə yazım tabletə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal_bayramov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Planşetdə problem play storedə deyil. opşi sistemdedədir. açılmır heç. play storedəki proqramı demir opşi sitemi deyir dayandırılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Samsungda var amma Asusda bilmirəm. Deməli sistemi təmiz silir və yenidən avtomatik yazır. Onu yoxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal_bayramov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2015 Yoxladım bəy sitemine girdim power və səs artıran ilə format verdim yenə eyni problem gəldi. Samsunglarda asandı düz deyirsiz odin proqramı ilə proşibkanı yazmaq olur. Bu asus üçün tapammadım iki gündürki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.