_LeoN_ Konu tarihi: 10 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 10 Nisan 2015 Salam.Mən telefonu Sony Pc Companion ilə güncelleşdirmek istəyirdim.Yeniləmə gedirdi,telefonu da qoşdum.Hər şeyi düzgün etdim.Amma yeniləmə bitənə yaxın Xəta gəldi.Yazıldı güncelleme hatası.Yeniden dene.Yenə alınmadı.İptal elədim.Yazıldı telefonun batareyasını çıxar,yenidən tax və aç.Məndə Sony Xpreia C-di batareya çıxmır.Mən açmaq istədim.Amma ekran qara ekranda qaldı SONY yazısı qalıb.Tel nə sönür nədə açılır.Neçə saatdı qalıb SONY yazısı.Zaryatkaya da salıram heçnə olmur..Amma mənə elə gəlir ki,səhvim zaryatkada oldu.Axırda yazılmışdıki güncelleşdirme üçün telefon zaryatkası 80% az olmamalıdı.Mənim teldə 60% idi..İndi bilmirəm nə edim.Necə edim düzəldim teli? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 PC Companion proqramını aç 2. Reset düyməsini bas. 3.Cihazı kompyuterə qoş ancaq reset düyməsini buraxma eyni zamanda telefonda səs azaldan düyməni basılı saxla Proqram telefonu tanımasa səs azaldan düyməni burax sonra yenə bas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 Reset düyməsini iynə ilə basıram tel sönür,eyni zamanda səs azaldanı.PC companion da açıqdı kompda.USB ilə həmin vaxt qoşuram.Telefonu açmır program,səs azaldanı buraxıram yenə açmır.Sonra reseti də buraxan kimi tel açılır qara ekranda yenə SONY yazısı gəlir..Amma pc-a qoşulmur Onuda deyimki telefonu ancaq usbya qoşanda pcya yada zaryatkaya açılır.USB-nı çaxaran kimi sönür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 bu sayta bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 Baxdım amma orada pc companion ilə yeniləmə yazılır.Axı qoşulmur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.