kolatan Konu tarihi: 11 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2015 salam.mənim bir sizlərdən xaişim var bilmək olar ki, əgər mən başqa komputerə necə girə bilərəm team viversiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 SALAM. Buna oxşar forumda mövzular açılıb onlara diqqət edin. Cümləni yazarkən intonasıyanın düzgünlüyünə fikir verin. Qeyd: mövzu bölməsi düzgün deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 ok. axdardım tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 Mövzunu redaktə etdim gələn dəfə diqqətli ol Ammyy Admin proqramından istifadə edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2015 Buyur: http://forum.windows-az.com/topic_12321 Bir də "hacking" bölməsində tapa bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 Salam, məncə belə bir mümkün deyil.. Mümkün olsa da, qarşı tərəf ya ancaq virusa daxil olmalıdır, ya da təsdiq etməlidir.. Təhlükəsizlik baxımından belə bir şey mümkün deyil.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.