Samir Hesen-zade Konu tarihi: 12 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 12 Nisan 2015 Salam aleykum. Mən Azərcelldən alınmış kompaniya telefonu olan Huawei y520-u12 -ni прошивка eləmişəm ki, digər nömrəleri də işlədə bilim. Lakin bu прошивка -da rus dili yoxdur. İnternetdə də rus dili olanını nə qədər axtardım tapa bilmədim. Kim bu telefonu işlədirsə azercellin прошивка -sı olan firmware -i backup edib qoya bilər bura? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Belə bir prosivka tapdım 4pda.ru saytından.Dəqiq bilmirəm rus dili var ya yox çünki heç nə yazılmayıb haqqında yoxlamamısansa yoxla.Bu da həmin tema Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Chox saghol qaqash amma bu Huawei Ascend Y520-u22 uchundur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Onlar arasında elə də böyük fərq olmadığı üçün yazmaq olur u12-ə u22-nin proşivkasını.Rəylərdə biri yazıb ki məndə u12di, u22 yazdım amma imei uçdu indi root etmək lazımdı ki imeni qaytarım.Əgər root edə bilirsənsə, anlayışın varsa etmək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Yazmaq olmur. Yoxlamisham. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2015 Heç kim işlətmir Azercell -den alınmış bu telefonu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.