Haggio Konu tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2015 Hamıya salam.8 gb flaş karta windows xp və ya 7 qurmaq olar?İstəyirəm ki usbni taxım biosdan usb-cd romu first edib xp-ni flaşkartdan işlədim.Mümkündür belə bir şey? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Aleykum salam, qurmaq mümkündür.. İso burner programlarıyla sistemi fləşə yazmaq mümkündür.. Rufus, İSO to USB, Windows USB Tool etc. programlarla edə bilərsiz.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 O proqramlar usb-ə xp yazıb format etmək üçünd mənə formatsız zadsız adi fləşi taxıb xp işlətmək lazımdı.Məsələn ubuntunu etmək olur elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Hələ elə program rastıma çıxmayıb.. Fləş kartı bölüb də sistem yaza bilərsən.. O zaman məlumatların da qalar digər hissədə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Maraqlı sualdır, mənə də lazım idi ama nə qədər axtarmışdım tapa bilməmişdim. elementary os yazmaq istəyirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2015 SALAM/ Multiboot hazırlaya bilərsiniz. Hardasa 3 sistem yazmaq olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.