no name 1001 Konu tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2015 Salam mənə ekran çəkən proqram lazımdı çoxunu sınamışam amma oyun yox brovvserdə online oyunlar oynayanda FPS düşürdür çoxu və oyun dona-dona gedir eləsi olsun ki donmasın pulludusa zəhmət olmasa crack-da olsun kömək etsəz minnətdar olaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Salam FPS-dən ən az istifadə FRAPS programıdı onu yoxla sən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Yükləmə linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 MrGamerExpert frapsla necə cəkim o ancaq oyunları çəkir dispay(Ekran) çəkə bilmir Karb10 distory yükləmişdim mənə elə gəlir ki, onu işlətmək çətindi videodərsliklərədə baxmışam yenədə yoxlayacam yüklədim orda crack faylını copy edib proqramın yerləşdiyi yerə atım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Yuxarıda proqramı yoxlamamışam.Ancaq videonu seçib vermişəm yəni, commentlərə baxdım hamı işlədiyini yazır(laqsız çəkir) Fps düşməyi normaldı.Həmin proqramlardan istifadə edəndə donmanın olmamağı üçün kompyuter də normal gücdə olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Hə alındı reqistrasiya yoxlayacam sağol başqa proqramlar bilən varsa yazsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Mirillis Action, Bandicam , Camtasia , Ezvid , Rylstim Screen Recorder , Screenr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Bunların çoxun yoxlamıışam 1-2 yox onları yoxlayacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.