TesLA Konu tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2015 Salam, Həmişə eyni qaydada windwows 8.1 və ofis 2013-ü aktivləşdirmişəm və heç bir problem olmayıb. Amma bu dəfə ofis 2013 aktivləşmir Proqram bu formada qalır, heç bir dəyişiklik olmur: Neçə cür proqram yüklədim, yoxladım :alınmır ki, alınmır. Ümid sizədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Aşağıdakı açarları yoxla.Alınmasa interneti söndürüb yoxla 1)CRQPB-N8B2X-QKBGK-CXPV9-P343H 2)4V9TN-YMVRC-W3MRK-B2WKC-MPXKV Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Microsoft Toolkit yoxla.. Mən həmişə bununla etmişəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Yoxladım: continue aktiv olmur ki, basım Microsoft Toolkit də yoxlamışam alınmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 KMS Auto proqramının ən son versiyasını burdan yüklə Дополнительные bölməsinə daxil ol переделать офис retail в vl bu düyməni bas Главное окно daxil olub yenidən yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Açmadı proqram: Antivirusu bağlayıb açdım, o bölmələr yoxdu axı, ya da mən tapa bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Antivirus bloklayıb.Söndür antivirusu Aşağıdakı ardıcılığı yerinə yetir əvvəlcə 1)О ПРограмме 2) профессионалний режим Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Elədim, indi də burda ilişdim: переделать офис retail в vl düyməsini basandan sonra office covert gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 1ci ni seç.Seçmək olmursa aktivatoru bağla adminstratordan açıb yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 adminstrator kimi açdım, yenə dəyişmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 UAC-ı söndürmüsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 UAC nədir? yox qurtdalamamışam elə bir şeyi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 ...Axşamınız xeyir... ...ofis proqramlarından hansı açıqdırsa,bağla... ...aşağda linkdən məndə olan aktivatorla yoxla...ancaq ofis 2013 aktivləşdirməyi seç...proses axıra qədər getsin,göy fonda sarı yazılar gedir...sonunda prosesin sona çatdığı yazılır....ondan sonra aktivatoru bağla...sonra yoxla gör nə olur... activator_win_8.1.rar - 3.0 MB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2015 Axşamın xeyir Kamran Bu linkdəkidir elə məndə, o vaxtdan istifadə edirdim və problemsiz işləyirdi (o vaxtı da sən vermişdin) ama idi alınmır. (bu arada, səni burda yenidən gördüyümə sevindim ) Bu pəncərədə prodoljit edirəm, dolub qutarır. amma yenə də aktiv olunmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 ...sağ olasan Panik qardaş... ...perezaqruska ver... ...internet və antivirusu söndür...aşağdakını da yoxla...aşağdakı 1 az başqa cürdür...aktivatoru basandan sonra 5 dəq gözləyirsən...sonra perezaqruska verirsən... ...qeyd... belə 1 şey məndə də olmuşdu...1 neçə aktivator işlədəndən sonra heç cür aktivasiya getmir...onda kiçik 1 proqram var...deactivation office...bununla proqramın yaddaşında olan aktivasyaları silirsən sonra yenidən aktivləşdirirsən... Offic2e1985-013-activator.rar - 30.8 MB ... bunu da yoxla... ... videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Çox sağol qardaş. İşə yaradı əziyyətinizi halal edin Kamran, Karb10, İlgar Mammadov (30 mb-lıq işə yaradı) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 ... halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.