MrGamerExpert Konu tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 15 Nisan 2015 Salam mən komputerə 8.1 əməliyyat sistemi qurmaq istəyirəm amma ki mənim komputerimə uyğun 8.1 rəsmi səhifəsində bəzi lazımlı driverlər yoxdu mən 8.1 qursam ona digər driverləri hardan tapa bilərəm indidən təşəkkürlər model Hp Probook 4535s Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 SALAM. Məsələn hansı lazımlı drayver? Çox vaxt o qədər də önəmli olmurlar. Bəziləri isə 8.1-in üzərində gəldiyi üçün 7-də qurmaq tələb olunsa da 8.1-də lazım olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Salam, Windows 8.1-də demək olar ki, drayverlər installed olur.. İnanmıram problem yaşada.. Olsa da, Hardware ID ilə yükləyərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 Driverləri backup elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2015 mən usb flash dan çox istifadə edirəm bir dəfə 8.1 format attım onda sağ tərəfdəki usb 2.0 və 3.0 istifadə etmək mümkün olmadı mən onları rəsmi səhfəsindən tapıb yükləyirdim ancaq 7 üçün var idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Xeyir. Əksinə 8.1-də usb (3.0 istisnadır ) drayverinə ehtiyac yoxdur. Lazım olsa yazmaq olar. Heç bir problem olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Hardware ID ilə də yükləyə bilərsən.. Bir də əksər USB-lərdə USB qurğunu taxarkən drayver avtomatik yüklənir.. Yuxarıda deyildiyi kimi drayver backup programlarından da istifadə edə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 məndə əməliyyat sistemi hazırda 7-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 helə 7 üçün varsa 8 və 8.1 üçün də gedəcək.narahat olma.olmasa da tapıb verərik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.