Elit-killer Konu tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Nisan 2015 Salam dostlar necəsiz? mənə yuxarıda göstərdiyim telefon üçün whatsapp proqramı lazımdır əgər varsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Məndə bir ara o telefon üçün wp axtarırdım tapmadım özüdəki onunçun whatsapp olmur wazzap olur Bəs bunnan stol üstü üçün var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 SALAM. . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Nömrəyə kod gəlmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 o videoları yoxlamışam alınmayıb.yəni çox axtarmışam tapa bilmədim.başqa nəsə yolu bilən varsa yazsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Salam Sizin model üçün vh yoxdu symbian olsaydı tapmaq daha asan olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.