Mega32i Konu tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 18 Nisan 2015 Hər Kəsə salamlar, mənim komputerimdə ... problem Çıxdı -WİNDOWS 7 -ni (İSO) "DİSK" formatında yüklədim və "RUFUS" vasitəsi ilə USB-yə yazdım və Noutbook-u format elədim, lakin format"dan sonra İNTERNET xətası ilə Rastlaşdım . - BU PROBLEMİ necə aradan qaldıra bilərəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Salam drayverləri qurmusan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Screen edib şəklini bura qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Mega32i sənə xəbərin altında da şərhdə dedim ki internet driverlərini yükləməlisən internetin olması üçün.notebookun dəqiq modelini yaz bura bütün driverlərin linkini verim sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 TOSHİBA 855 p və FOXCONN SİSTEMİNİN DRİVER VARSA YAZINDA ZƏHMƏT OLMASA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 TƏŞƏKKÜRLƏR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Düzəldi? Bir də ki, balaca hərflərlə yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 buyur bütün driverlər foxconan üçün nə driver ? burdan isə sistemi seçib yükləyə bilərsən istənilən driveri. burdan da buyur hansıdan istəsən yüklə səninçün hansı rahatdırsa ordan yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Siz verdiyiniz linkə daxil oldum, və yüklədim "ZİP"-papka" idi orda "EXE" açdım Amma bir şey alınmadı Mən istiyirəm noutbook_da internet dalğası olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Exe-ni açanda proqram yüklənir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Sonra EXE'ni Yüklədim ama internet dalğası gəlmədi Bunun Video dərsliyi varmı??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Elit-killer-in verdiyi linklərə baxmısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Mən verdiyim linklərdən yüklə bütün driverləri. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Bütün Driver*ləri,yəni sayt*da nə Driver varsa, bir-bir yükləyim? ƏGƏR yükləsəm Sonra şəkildəki kimi olacaqmı yəni ... dalğa..(internet) gələcəkmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Əgər bacara bilməsəz, driver pack solution (DRP) istifadə etmək olar.. Özü tapır yükləyir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2015 Orda yazılıb da bütün driverlər sənə hansı driver lazımdı onu yüklə hamısını da yükləyə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 ILQAR, ►"driver pack solution (DRP)" ◄-ı yükləyim sonra FlashCard-a atım sonra avtomatik qurum, və özü düzəldəcək??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.