no name 1001 Konu tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 20 Nisan 2015 Salam mən yeni telefon almaq istəyirəm məsləhətli telefon istəyirəm ucuz qiymətə normal olsun fikrimde Samsung plus var bu telefon haqdada fikirlərinizi bilmək istəyirəm əsas 2 nömrə olsa yaxşı olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Salam, telefon məsləhət verə bilmərəm) Ama "myphone.ae"dən alsan ucuz başa gələr.. Sərf edir ordan almaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Yox əslində sifarişlə deyil həmin markanı mağazalarda gəzib almaq fikrim var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Məsləhətlisi budu liboy oyun gedir heç donmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Salam Büdcə nə qədərdir dəqiq deyin bizdə ona görə axtaraq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Sony xperia E dual Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Mənim linkini verdiyim telefon necədi yaxşı deyilsə digər telefonlara baxim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Sony məsləhətlidi.Samsungun zəif modelləri yaxşı deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Alacaqsansa Sony Xperia Z - lərdən al.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2015 Samsung almağı heç məsləhət bilmirəm, istər S5 olsun istər S6. Samsungdansa Sony Xperia daha məsləhətlidi. Hər növü də var hər qiymətə. Xperia Z lər daha məsləəhətlidi əlbəttə, Kompakt versiyaları da var , yığcam nisbətən ucuz , 2 nömrəli. Daha da ucuz növləri var , yəni seçim çoxdu) mən işlətdiyim indi Xperia L di, 1 nömrəlidi ama göstəriciləri qane eliyir məni. qiyməti də indi 200 manat zaddı. qısaca məsləhət görərəm araşdır Ramını yaddaşını Xperia al samsungdansa Karb10 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.