maklaren Konu tarihi: 24 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 24 Nisan 2015 Salam. iCloud şifrəsini sındırmaq ve yaxud hansısa program vasitəsi ilə dəyişib yeni apple id ve parol daxil etmək mümkündürmü? Məlumatı olanlar varsa zəhmət olmasa köməklik etsin. Öncədən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2015 Salam.Bu qrupa yaz.Pulnan açacaqlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
maklaren Mesaj tarihi: 24 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2015 Çox sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 salam mənə iCloud proqramı haqqında məlumat verə bilərsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 SALAM. Bu bir Bulud servisidir. Hansı ki, Apple şirkətinə məxsusdur. Təkcə Apple-də yox digər şirkətlər də, bu imkanı müştərilərinə yaradır. Proqram adi yaddaşdır. Sadəcə olaraq bu yaddaş cihazda olmur. Hansısa serverdə olur. Və biz istədiyimiz məlumatları (fayl, sənəd, şəkil və s.) ora upload edib istədiyimiz anda həmin cihazda və ya bir başqa cihazda "Buludun" kodunu daxil edib həmin məlumatlardan istifadə edə bilərik. Burda proqramın funksiyası ondan ibarətdir ki, upload etmək, kodu daxil etmək, axtarış etmək və s. kimi funksiyaları özündə birləşdirmək. Bu servis Microsoft-da da var. Məsələn mən 2 il əvvəl komputeri format etdim (VVindovvs 8 yazdım) və hesab açdım. Həmin hesabda hər bir məlumat (mən icazə verdiklərim) "Bulud"a yükləndi. Sonda 1 il keçdi və mən format edib VVindovvs 10 yazıb, həmin hesab ilə giriş elədim və əvvəlki tənzimləmələr, şəkillər və s, hamısı geri qayıtdı. Yəni format atmadan öncə bu məlumatları hər hansı bir karta, diskə və s. yükləməyə ehtiyac qalmadı. Bundan başqa məlumatları paylaşmaq da olar. Yəni ailə şəkillərini ailə üzvləri ilə paylaşa da bilərsiniz. Proqramın imkanları çoxdur. Ümidvaram ki, fikrimi izah edə bildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 salam mənə iCloud proqramı haqqında məlumat verə bilərsiniz? Aleykum salam.. aşağıdakı linkdən baxa bilərsiniz.. https://www.apple.com/tr/icloud/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Maksim_252 iCloud proqramı Microsoft SkyDrive prqoramı kimi vəzifələri yerinə yetirir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Gülnar Abdullayeva Bəli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 hər birinizə dərin minnətdarlığımı bildirirəm, çooox sağ olun izah etdiyiniz üçün ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2015 Dəyməz buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.