ACCOUNTANT Konu tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 26 Nisan 2015 SALAM. Mən saytdan GTA V yüklədim. Oyunun quraşdırılma prosesi düzgün və səhvsiz həyata keçdi. Lakin Crack V3-ü oyunun yerləşdiyi qovluğa köçürüb Admin kimi açanda xəbərdarlıq gəlir ki, oyunu PlayGTAV.exe ilə çalışdırın. Həmin exe-ni açanda isə Sosial Club-a daxil olur və məndən Username və Passvvord istəyir. Mən indi nə edim? QEYD: VVindovvs 10 və 8.1-də yoxlamışam. Hər ikisində eyni problem ilə qarşılaşıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Sən 3dm launcher.exe ilə başəlat oyunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Sən 3dm launcher.exe ilə başəlat oyunu Ordan açanda da eyni bildiriş gəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Oyuna girməmişdən əvvəl interneti söndür birdə tarixi 15 aprel et.Sonra Launcheri başlat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 10-da alınmadı. İndi 8.1-də yoxlayıb cavab yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Yox alınmadı. Yenə eyni problem qalmaqdadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Repack versiya endirmisən ? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Bəli bu saytda olanı. 39gb-lıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 hələki bəzi repack-lər bir çox sistemdə xəta verir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISA555 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Salam məndə repack yüklədim amma launcher.exe ilə başlatdım hecnə olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Oyunu silib tezdən yazdım. Amma bu dəfə launcher.exe-ni açanda heç reaksiya vermədi. QEYD: oyun quraşdırılmağa başlayandan ta oyunu açıb nəticə əldə etməyənə qədər internet və antivirus bağlı idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISA555 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Oyunu silib tezdən yazdım. Amma bu dəfə launcher.exe-ni açanda heç reaksiya vermədi. QEYD: oyun quraşdırılmağa başlayandan ta oyunu açıb nəticə əldə etməyənə qədər internet və antivirus bağlı idi. Məndə elədim eyni siz deyen kimi olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 https://nnm-club.me/forum/viewtopic.php?t=890720 - Bu linkdə yeni patch və crack var.Quraşdırılma qaydası izah olunub əgər başa düşməsən deyərsən izah edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 https://nnm-club.me/forum/viewtopic.php?t=890720 - Bu linkdə yeni patch və crack var.Quraşdırılma qaydası izah olunub əgər başa düşməsən deyərsən izah edim Təşəkkürlər. Yoxlayıb cavab yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Orda spoilerdə yazılıb əlavələr fikir verməmişəm.O saytda qeydiyyat olmayanda onlar görsənmir.Yenədə izah edim yazılanları: Social Club v1.1.5.8 yüklə ( Social Club qovluğundadı). Update qovluğundakı faylları oyunun qovluğundakı fayllarla dəyişdir Crack qovluğundakıları da həmçinin Launcher.cmd faylını yükləyib oyunun qovluğuna at.Sonra adminstratorlar aç Kompyuterə perezaqruzka verib oyunu Launcher.exe faylından adminstratorla başlat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Orda spoilerdə yazılıb əlavələr fikir verməmişəm.O saytda qeydiyyat olmayanda onlar görsənmir.Yenədə izah edim yazılanları: Social Club v1.1.5.8 yüklə ( Social Club qovluğundadı). Update qovluğundakı faylları oyunun qovluğundakı fayllarla dəyişdir Crack qovluğundakıları da həmçinin Launcher.cmd faylını yükləyib oyunun qovluğuna at.Sonra adminstratorlar aç Kompyuterə perezaqruzka verib oyunu Launcher.exe faylından adminstratorla başlat Bəli qeydiyyatdan keçib onları oxudum. İzah etdiyinizə görə sağolun. Oyunu silmiş.dim. Diskdə yer yoxdur deyə. indi yenidən quraşdırıram. Hardasa 40-45 dəqiqəyə nəticəni yazacam. Bir daha təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2015 Nəsə yenə alınmadı. Orda yazılan hər 3 variantı da yoxladım. İndi Mexanikin repakını yükləyirəm baxım görüm necə olacaq. Sizə də əziyyət verdim. Sağolun diqqətinizə görə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Dəyməz buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Salam dostlar onuda deyimki oyun 12 saata ustanovka olmalıdı yəni yuxarı cmd gəlir onu gözləmək lazımdı axıra qədər yüklənsin mənimdə başıma gəlmişdi gözləmirdim çıxırdım onnan ona görə açmırdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Salam dostlar onuda deyimki oyun 12 saata ustanovka olmalıdı yəni yuxarı cmd gəlir onu gözləmək lazımdı axıra qədər yüklənsin mənimdə başıma gəlmişdi gözləmirdim çıxırdım onnan ona görə açmırdı Tez ustanofka olmağını istəyirsənsə Steam Rip versiyanı yükləməlisən.Yaddaşı təxminən 60 Gb olur Steam ripin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Salam dostlar onuda deyimki oyun 12 saata ustanovka olmalıdı yəni yuxarı cmd gəlir onu gözləmək lazımdı axıra qədər yüklənsin mənimdə başıma gəlmişdi gözləmirdim çıxırdım onnan ona görə açmırdı İlk əvvəl deyim ki mən də elə də çox vaxt aparmır. Və quraşdırma tam, problem olmadan başa çatır. Sadəcə olaraq launcher.exe-ni açanda bir anlıq "task manager"-də görsənir və itir. Sanki açılmaq istəyir son anda nəsə olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2015 Tez ustanofka olmağını istəyirsənsə Steam Rip versiyanı yükləməlisən.Yaddaşı təxminən 60 Gb olur Steam ripin Mən onu yükləyib crack etməyi yoxlayım? necə məsləhət bilirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.