_LeoN_ Konu tarihi: 29 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 29 Nisan 2015 Salam.Mən telefona (Sony Xperia C) Firmware yükləmək istəyirəm.Bəzi problemlər var teldə.Öyrəndimki Sony-nin rəsmi programı var:Flash tool Emma.Onunla yükləmək istədim amma telefonum Unlock bootloader dəstəkləmir.Dəstəkləmirsə yazmaq olmaz yazılıb saytlarında.Axtardım google-da Flash tool programı tapdım.Videolara baxdım,haqqında oxudum.Hərə bir cür yazıb.Orda lazım olanları yüklədim:Flash tool programını,driverlərini,birdə Sony Xperia C rəsmi firmware (.FTF). Amma nə qədər yoxlasam da alınmır.Flash toolu açıram,flash mod sonra seçirəm yüklədiyim firmware-i.Sonra telefonu səs azaldanı basıb qoşuram.Gah qoşulmur səhv gəlir : SOMC driver qoşulmadı yazılır.Yada 0% qalır getmir.. Flash tool ilə necə yaza bilərəm? Əvvəlcədən təşəkkürlər! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2015 Əvvəl zavadskoy nastroykalara qaytar ondan sonra yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 Format elədim yoxladım.Yenə olmadı.0 % də qalır.. Şəkil: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2016 http://m.youtube.com/watch?v=7q9yqRktVEI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.