VahidoV Konu tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Mayıs 2015 Salam.Deməli qardaşlar köhə bir kompyuterə Windows Xp sp3 yazdım.Hər şey öz qaydası ilə getdi.Amma bircə bu probelm var.Məsələm mən hansısa qovluga girmək istəsə mouse sol düyməsinə toxunan kimi bütün qovluqları nişanlayır hamısın birdən açır.Qisa yollarda eledir.Ponel uprovleniyada da həmçini.Məsələm burdum oper-ya.O google crome,mənim kompyuterim hamısın nişanlayır və çıxmaq olmur.Göy nişan qalır və hər birin birdən açır.Nə edim?Ümüdvaram ki,problemi dəqiq şərh edə bildim . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 panel upravleniyadan və ya papka yazılan yerdən ordan svoystvadan vastanavit sozü var və yaxud po umolçaniye onu elə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 ordan eləmişəm quş işarələridə götürdüm yenə olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Sistemə sən deyənin şəklin atmağ istəyirəm saytda düşmür amma . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 sən deyən başq problemdir mən deyən tama başqa.Sən deyəndən qısayolların xətli düşüb düməməsi daxildir.Mən deyəndə isə sanki bütün qovlugları nişanlayırmışsan kimi olur.məsələm moy kompyutere gəlib sağ düyməni vurduqda arıq ondan yuxarda olarda qısayoolarda nişanlanır göy rəndə boyanır və açıldıqda birgə açılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 SALAM. Bəlkə burdakı kimi "File explorer options"-dan dəyişilib? Belə bir üsul da var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.