Elit-killer Konu tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Mayıs 2015 Salam dostlar mənə forsaj 6 lazımdı təmiz blueray birini yüklədim 45 gb kəsik kəsikdi film 2 gün helə boş-boş yüklədim.linklər doludur amma məsləhətlisini bilmirəm.xahiş edirəm kim bilirsə linkini versin. Məsələn Kapitan Amerika Drugaya Voyna yükləmişəm ona 5 dildə baxa bilirəm 36 gb razmeri.bax belə link lazımdı mənə. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 birini tapdım 24 gb razmeri 2 dildə rus və eng dilində. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Форсаж 6 / Furious 6 (2013) Blu-Ray 1080p | Extended Cut and Theatrical Cut- http://d.rutor.org/download/304478 Media Player Classic Black edition proqramına qovluğunu at birbaşa filmi göstərəcək Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 helə onu yüklədim kəsik kəsikdi başqa birini tapmışam onu yükləyirəm yaxşı olsa linkini atacam bura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2015 Salam dostlar mənə bu kino lazımdı Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet (2013) Türkçe Dublaj - HDRip ama türkcə dublaj olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2015 Mövzu içində mövzu açma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts