ziver890 Konu tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Mayıs 2015 Salam!Mənə mp3 şəkil yani loqo vurmaq proqramı lazımdı amma android telefon üçün olsun o proqram yadakı saytla bilən varsa desində öncədən təşşəkkür ziver890 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Salam, Aimp2-de musiqinin üzərində F4-ü basaraq məlumatları və şəkli (loqonu) dəyişmək olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2015 qaqaş sən dediyin telefon üçündü?yada elə bir sayt var orda edim yada telefon ümün de proqram android üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2015 Androidin öz playerində logonun üsdündə barmağını basılı saxla Управление обложка yazısı gəlməlidi ziver890 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2015 Edə bilmədim şəkilli yada video dərslik qoya bilərsən karb10 zəhmət deyilsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2015 https://www.youtube.com/watch?v=enX4nLbNRFE burdan baxa bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2015 Qaqaş sən verdiyin link kompüter üçündü mən telefon üçün istəyirəm varsa deyə bilərsən yada saytdan edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2015 Salam!Mənə mp3 şəkil yani loqo vurmaq proqramı lazımdı amma android telefon üçün olsun o proqram yadakı saytla bilən varsa desində öncədən təşşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2015 Salam cavab yazardızda zəhmət deyilsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 belə anladım ki, sən hər hansı mp3üçün üstündə öz şəklini qoymaq istəyirsən yəni ki, həmin mp3 oxumağa başlayanda ekranda sənin şəklin olsun düz başa düşdüm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 qaqa sən dediyin mantajdı mən mahni qırağında şəkil olur elə bir şey istəyirəm nümunə göstərə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 Burdasız Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 bu proqramı yoxla https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ftpcafe.coverart.trial&hl=ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 edə bilmədim başqası varsa link qoyun baxım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Bunu yoxla https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ADnet&hl=ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.