Mehebbet Konu tarihi: 13 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2015 Salam əziz qardaşlar. Mən iki ana lövhə (Motherboard) və iki CPU arasında seçim edə bilmirəm. Xahiş edirəm mənə seçimimdə kömək edəsiniz. 1. GA-Z68P-DS3 ( üstündə CPU: İnter Core i7-2600 Sandy Bridge) Rəsmi saytı 2. GA-P75-D3 (üstündə CPU: İntel Core i7-3770 Ivy Bridge) Rəsmi saytı Qeyd edim ki, anladığım sadəcə bunlardır. 1-ci ana lövhədə özunun HDMI çıxışı və VGA yaddaşı var. Bu qeyd etdiyim ikinci ana lövhədə toxdur. 2-ci ana lövhədə isə 2 ədəd USB 3.0 port var amma bu birinci ana platada yoxdur. Sizlərin hər birinizdən mənə seçımımdə kömək etmək, bu ana lövhə və CPU-ların üstün cəhətləri barədə məsləhət vermənizi xahiş edrəm. Əvvəlcədən təşəkkürlər! Mövzunu səhv bölmədə açmışamsa bağışlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehebbet Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Yenidən hər kəsə salamlar. Mənə kömək etmək istəyən yoxdur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 2cisi daha güclüdür.çünki sən materinkanın üstündə olan vga ya fikir vermə 2ciyə daha güclü vga qoya bilərsən.usb portları da əladır.1cidə ati-dir 2ci də isə intelnən həmdə vganı nvidia qoya bilərsən.o daha mükəmməl və imkanları daha çoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehebbet Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Cox sag ol məsləhətinə görə. Yuxarıda göstərdiyim CPU-larda hər ana lövhədə həmin qeyd etdiyim CPU-lardır. CPU-lardan hansı məsləhətdir? Birdə zəhmət olmasa Sandy bridge və Ivy bridge nə deməkdir və fərq nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 2cisi əladır. mənasını bilmirəm amma xarakteristikasını oxudum ondan aydın oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 SALAM. Sandy Bridge 32 nm (nanometr) lvy Bridge isə 22nm ilə istehsal edilir. Və aydın olduğu kimi ikincisi daha balacadır(istehsal cəhətdən. Xaricdən dəyişən bir şey yoxdur.). İkincisi daha az enerji tələb edir. Yəni mübət haldır. Performans cəhətdən də eyni olduğu istehsalçı tərəfindən bildirilir. Amma Hasvvell olsa daha yaxşı olardı. Çünki ən son olaraq o çıxıb. Sandy-2. nəsil lvy-3. nəsil Hasvvell-4. nəsil Prosessorların istifadə etdiyi texnologiyadır. Bir sözlə ikinci ana kart 3. nəsil prosessorları dəstəkləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehebbet Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Öz dəyərli vaxtınızı mənə ayırıb, geniş məlumat, açıqlama və məsləhət verdiyiniz üçün çox sag olun. Hər birinizə təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Dəyməz buyurun. Bizlər üçün xoşdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2015 halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.