KymaR_ Konu tarihi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Mayıs 2015 Salam dostum bir sdcart verib dediki parolunu sındırmaq lazımdı kartı komputerə taxıram ümumiyyətlə açılmır ama pcyə taxanda səs gəlirki qoşuldu onu necə acıb kodunun sındıra bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 SALAM. Çin istehsalı olan köhnə model telefonlara taxmaqla asanlıqla format etmək olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 bilirəm ama ele telefon yoxdu məndə iphone və galaxy var birdə pc-də Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2015 2 ci şəkildə format seç alınmasa hərfi dəyişdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Parol qoyulan telefonun özü olsaydı rahat olardı tapmağ.Ən rahat yolu elə nokia smartfonlarında köhnələrdə parolu sıfırlamaqdır. ACCOUNTANT qeyd edib ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 2 ci şəkildə format seç alınmasa hərfi dəyişdir ümumiyyətlə icon belə düşmür sən dediyin yerədə girdim boşluğdu heçnə yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 ümumiyyətlə icon belə düşmür sən dediyin yerədə girdim boşluğdu heçnə yoxdu Bura mürciət et professional DataRecovery Lab https://www.facebook.com/pitsllc?fref=ts Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 bu mövzu dəfələrlə müzakirə olunub bunun üçün ya çin istehsalı olan telefon ya da köhnə nokia telefonu lazımdı qeyd olunduğu kimi amma 1 yolu da var ChipGenius proqramını yüklə ordan fleşkartın dəqiq adını öyrən burda yaz ona uyğun bəlkə proqram tapa bildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2015 Salam Məndədə bir fləş kart var amma telefona qoyanda donur və karti görsədmir mən onun üçün nə edə bilərəm SD Adapter ilə komputerə taxmışam heç bir problem yoxdu amma telefona qoşanda kart qara şəkil olur kartin içində heçnə olmur amma komputerdə heç bir problem olmur bu sizcə neydəndi Cavablarınızı GözləyirəmTelefona SD kart taxanda (no memory card inserted) deyir (Admin Bağışla mövzumuz yaxın olduqu üçün sizi əlavə əziyyətə salmaq istəmədim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.