Gülnar Abdullayeva Konu tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 17 Mayıs 2015 Salam dostlar yenə mən , Hörmətli dostlarım, mənə IP adresini bilməklə kameralara nəzaret etmək üçün proqram lazımdı..Məslən bir kompyuterdə 8 kamera görüntüsü var, mən başqa bir yerde o kompyuterə qoşulub kameralara nəzarət etmək istəyirəm, bunu da yalnız IP adresi ilə etək istəyirəm..Ümumiyyətlə bu mümkündü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 salam bunun üçün static ip lazımdı. Mən özümdə etmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 ceyhun433 aaa nə gözəl, amma Static ip nə deməkdi? cənab siz mənə necə kömək ede bilıərsiniz ? yəni bu mümkündü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 static ip internet provayderdən almaq lazımdı. biraz uzun məsəlidi bunun qurmaq duzəlişlər etmək lazımdı. İstəsəz buyurun whatsappa yazın ********** köməklik etməyə çalışaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 ip nömələri almışıq, amma istifadə qaydasını bilmirik.. çox təsüf ki sizin whatsapp nömrənizə yaza bilməyəcəm.. siz ən yaxşısı video derslik hazırlayın ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Üzrlü hesab edin,başqa cür köməklik edə bilməyəcəm. kamera aparatında ip düzelişi etmək lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Salam.DVR modeli nədirse onun rəsmi saytında İP izləmə proqramı mövcuddur. Yeni DVR-larda İP almaq lazım olmur cünki özündə QR kod ilə şifrələnmiş İP adres verir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Salam dostlar yenə mən , Hörmətli dostlarım, mənə IP adresini bilməklə kameralara nəzaret etmək üçün proqram lazımdı..Məslən bir kompyuterdə 8 kamera görüntüsü var, mən başqa bir yerde o kompyuterə qoşulub kameralara nəzarət etmək istəyirəm, bunu da yalnız IP adresi ilə etək istəyirəm..Ümumiyyətlə bu mümkündü? Salam. Bəli bu mümkündür. Kameranın və yaddaş qurğusunun adına uyğun internetdən axtarıb quraşdırmaq üsullarına baxmaq lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 static ip internet provayderdən almaq lazımdı. biraz uzun məsəlidi bunun qurmaq duzəlişlər etmək lazımdı. İstəsəz buyurun whatsappa yazın ********** köməklik etməyə çalışaram. Nömrə yazmaq olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2015 Salam belə proqram var amma o pulnandı yəni internetdə çətin taparsız.istəsəz adını deyim Endura Pelco. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.