Fidann Konu tarihi: 22 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 22 Mayıs 2015 Salam mail.ru da друзья bölməsində mənə dostluq göndəriblər ancaq qəbul etməmişəm ancaq adları qalib onları necə silə bilərəm zəhmət olmasa kömək edərdiniz şəklini qoyuram http://hizliresim.com/Amk4mQ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2015 Siz qoyduğunuz şəkildə işarələdiyiniz söz yoxdur məndə necədi şəklini qoyuram http://hizliresim.com/YBN1qa Çox sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Zəhmət olmasa bu haqda bilən varsa yazsın çox vacibdir mənə onları silmək necə olur olsun gərək silim mümkünsə köməklik edin əvvəlcədən təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 onu qara siyahıya sala bilərsən. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 necə sala bilərəm qara siyahiyə zəhmət olmasa deyərdiniz birdə tam silmək olmur ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Xanım, siz şəkildə işarələdiyiniz yerdə kimə abunə olmusuz onları göstərir.Siyahı isə boşdu Email adresini daxil edib qara siyahıya əlavə etmək olar - https://help.mail.ru/my-help/settings/blacklist Ʌüsal 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 telefon nömrəsi istənilir telefon nömrəsi qeyd etmədən necə etmək olar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 telefon nömrəsi istənilir telefon nömrəsi qeyd etmədən necə etmək olar ? tel nömrəsini təhlukəsizliyə görə istəyir. və ya moy miri bağlaya bilərisiniz sadəcə email adresini işlədin. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Çox sağ olun təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Çox sağ olun təşəkkür edirəm. dəyməz. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 ignor eləmək olur axı orda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Əvvəl yazıblar indi yazmırlar adlar düşüb qalib ordan necə iqnor etmək olar? birdə mən moy miri bağlayıram ancaq sonra kimsə gəlib rahatliqla aça bilər ona görə tam silmək istəyirəm bir sözlə orda qalmasın ancaq telefon nömrəsi qeyd etmədən olsun mümkünsə bilən varsa zəhmət olmasa yardım etsin.Təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 http://my.mail.ru/my/editprops?view=main Aşağıda Udalit Mir var onu kliklə sil Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Silməyi bilirəm ancaq yenə təkrar daxil olmaq olurdə yəni tam silinməyir kimsə mənim mailıma daxil olub baxa bilər şəklini qoyuram http://hizliresim.com/BMyz8G qırmızı işarələdiyimi seçəndə daxil olursan və orda qalir mən tam ordan silmək istəyirəm birdə moy miri silə bilmərəm dost bölməsində dostumda silinir mən təkcə məni izləyənləri silmək istəyirəm təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Fidan: 48 saat ərzində tam bağlanır. mən 5 ildi işlədirəm heş kim oğramayıb Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Bağlanmağını bilirəm bağlanır ancaq axı dost bölməsindən dostumda silinir mən istəmirəm dostum silinsin necə edə bilərəm ki dostum silinməsin? üzürlü sayin yaman çox yazdım ancaq mənə çox vacibdir ki izləyənləri silim ancaq dostum qalsın çox sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Mail.Ru agent proqramını yaz. ordan dostuna yaz. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Deməli səni izləyənləri ordan silmək olmur yəni (telefon nömrəsi qeyd etmədən) demək istəyirəm ki onları ordan tam silmək olur? mən onları tam silmək istəyirəm elə olsun ki onlar elə bil mənə heç yazmayıblar moy mirdə açıq qalsın mənə çox vacibdir onları birdəfəlik silməm mümkünsə tam silmək olursa deyərdiniz.Mənim mailıma özümün komputerindən daxil olub onları görməsinlər siz deyən kimi siləndə biraz bilən adam daxil olub onları görür.Çox sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 araşdırıb yazaram Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 insAllah çox təşəkkür edirəm gözləyəcəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2015 Mən baxdım özümdə yoxladım silmək olur. zatən siz onarı qəbul etmədikdən sorna nə önəmi var kiş iqnor edin fyso Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2015 Mənim üçün çox önəmlidir axı sizə dedim komputerimə daxil olanda görünür zəhmət olmasa deyərdiniz silərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2015 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidann Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2015 Məndə o gür deyil şəklini qoyuram http://hizliresim.com/GYydyy Çox sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.