jefri_519 Konu tarihi: 22 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 22 Ağustos 2011 Mın Microsoft Office 2007-də interfeysin dilini dəyişmək istiyirəm, Rəsmi saytdan Language Pack yüklədim, açanda yazır ki, məhsul kompüterinizə yüklənmiyib. Bəlkə səhv yüklüyürəm bilmirəm, ama SP1 də, SP də yüklədim elə diyir. Köməy eliyin, Rus dilindən ingilis dilinə çevirim ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Köməyinizi gözlüyürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 rusdan enge cevirmek olmur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_HACKER_ Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 onu proqramla yox kompuyuterden deyismek lazimdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 _HACKER_ Necə ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_HACKER_ Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Sen bos-bosuna internetden proq axtarma.Onu komp.-dan deyismek lazimdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 1-cisi mən proqram adı yazmamışam. O paketdir, dil paketi. Yəni əgər mən Microsoft Office proqramını məndə olmayan dilə çevirməy istiyirəmsə o dil paketini tapıb yazmalıyam. 2-cisi də mən soruşdum necə, sənsə əvvəlki fikrivi bir də yazırsan. Başa düşmədinsə bir də soruşuram, NECƏ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest windowss8 Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 onun ucun microsoft oficce sin diskini kampuere qoy sonra dil paketini install ele bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Elə ondansa, 800 MB olur Microsoft Office, təzəsin yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 mende microsoft office 2010 2.5 gb di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Office 2010 680 MB - di məndə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2011 nastroykasina bax ordan deyismek olur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest windowss8 Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 nastroykadan munkun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 seven_birisi, məndə hər şeyi üstündə 6.5 GB idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Nastroykadan mumkundur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 pusk bu microsoft u papkadan girende bidene de papka olur orda bu adda olana vur dili sec Языковые параметры Microsoft Office 2003 men bilen beledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 2007 ni 2003 - lə düzəltsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 oldurdunki lap ))) indi neyneyek indi oldugum kompda 2003 di Ferqi nedi Hamisinda butun versiyalarda hemin yer olur ! Esas fikri catdirmaqdi Dil deyismek yeri ordandi Men bildiyim Basqa Bilen varsa desin bizde bilek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Bu mövzunu o vaxt mən açmışdım. Tarixə baxın, yayın axırı. Aydınd ki, mənə lazım deyil. Nəyi müzakirə eliyirsiz ? :DDD Vüsalın yazdığı birinci fikirnən razılaşram. Rus-dan Eng-ə çevirmək olmur. O vaxt mən təzədən 2007-in Eng versiyasını yazmışdım fariz.ibiyev, dəyişmək qaydası elədi ama ora girirsən, ancaq rus dili olur. Eng dilini Microsoftun saytınnan yüklüyürsən yüklənmir. 2 kompüterdə yoxlamışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2011 Bukva sohbeti gedir ))) yazdim dedim belke komek yene deyerde )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.