Deliusta Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Qaqa amma çox gec yüklənire.Normaldı o ? Çox gec yüklənir.Uje 45 dəq keçib 10.1 %-dir.gec-gec yüklənir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Hə gec yüklənməyi normaldı.Kompyuterin gücündən asılıdır çünki repack maksimal dərəcədə sıxılıb.Setupun altında Мои репаки и этот трек var ona bas mahnının adını göstərməlidi Social Club da yükləməlisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 5-6 saata bəlkə daha da çox vaxta yüklənər.heç olmasa yarıda qoyub çıxıb sonra yenidən qalan yerdən yükləmək olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 bir də setup yüklənə - yüklənə social clubu da yüklədim.axırda zaqrıtı basdım.heç nə olmadı.elə olmalıdır ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Yarımçıq saxlamaq olmaz.social clubu Setupu quraşdırandan sonra yükləsəydin daha yaxşı olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 mən indi yarımçıq saxladım.indi də davam etdirmək istəyirəm.games pofkası gelib d diskine.bir de icon bas stola.ama icon tam yuklenmediyinden exe kimi gorsenir.indi ne edim silim pofkanı he ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2015 Sil təzdən yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.