ƏkrəM CəfərLI Konu tarihi: 14 Temmuz 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Temmuz 2015 Hər kəsə salamlar. Qardaşlar internet clubda kompyuterlərə canlı baxmaq necə mümkündür? Zəhmət olmasa bu barədə sizlərdən cavab gözləyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heydər Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2015 Salam qardaş. Bəli olur proqramın adı Radmin Adminstratordu. Baxmaq istədiyiniz kompyuterlərə radmin server idarə edən kompyuterə isə radmin viewer quraşdırın. Bu proqramla həm kompyuterlərə baxa bilərsiz həmdə idarəni istifadəçidən alıb özüvüzdə idarə edə bilərsiz və ya mesaj göndərə bilər və kompyuteri söndürə bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2015 Newbie Çoxsağol qardaş ALLAH razı olsun. Mən o proqramı internetde axtardim crack olunmuş versiyasın tapa bilmədim. Əgər mümkünsə bunu mənim üçün tapa bilərsənmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2015 Newbie Çoxsağol qardaş ALLAH razı olsun. Mən o proqramı internetde axtardim crack olunmuş versiyasın tapa bilmədim. Əgər mümkünsə bunu mənim üçün tapa bilərsənmi? Buyur - http://rsload.net/soft/manager/8891-radmin.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2015 Çoxsağol qardaş ALLAHIM razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windowsss Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 istifadə qaydası necədi teamviverdən fərqi nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Normal şriftlərlə yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.