MrGamerExpert Konu tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2015 Salam dostlar mənim komputerim lap əvvəl 4 Gb ram göstərirdi sonra 3.47 Gb indi isə 2.23Gb Ramım niyə belə azalır bunun səbəbini bilmirəm bunu necə düzəldə bilərəm sizdən cavab gözləyirəm Buda Şəkil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 SALAM. Bu şəkli qoyun: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 o cpu ramla bircə işləyir. bezopasnı rejimdə yoxla gör hansı həcmi göstərər . Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Sistemin bitini yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Windows 8.1 X64 Bit SP3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2015 BIOS-u yeniləyin.. Ramların yerini dəyişib yoxlayın. Alınmasa bir-bir taxıb yoxlayın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2015 Ramin yerin dəyişdim Bios-da yeniləmişdim keçmişdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2015 Hər bir ram ayrılıqda işlədi? Virusdan ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2015 Salam məndə tək modul ramdı ikinci bir ram yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2015 Bunu yoxlayın: "VVindovvs" klavişini basılı tutaraq "R" düyməsini sıxın. Açılan pəncərədə "msconfig" yazıb "Enter" əmrini verin. Sonrasında isə bu qismə gəlin; Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2015 mən bunu bu formattan qabaq etmiştim bellek üst sınırı 4096 işlemci sayısı 2 ikisində qabaqına quş qoydum burdan sonra daha bir şeydə olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2015 Sistemi nə ilə aktiv etmisiniz? Speccy proqramını yükləyib ram qisminin şəklini yerləşdirin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2015 msconfigdən dəyişiklik etmə ona görə helə olub olduğu vəziyyətə qaytar perezagruzka ver düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 12 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2015 Sistemdə startupda açılmaqını istəmədiyim proqramlar var artıq 2 ay olarki format atmışam vin7 yüklədim əvvəl 2.23 oldu sonra özü özünə düzəldi 3.47 oldu amma lap əvvəl 4 gb tam istifadə edə bilirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.