Roshen_RM Konu tarihi: 18 Temmuz 2015 Paylaş Konu tarihi: 18 Temmuz 2015 Salam aleykum. Wifiya qoşulanda əksər vaxt Limited yazılır. İnternet olmur. hərdən Can't connect yazılır. Hərdən də qısa müddətlik connected yazılır , internet gəlir, sonra biraz keçir yenidən Limited yazılır. Necə həll eləmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 SALAM. 1.Modemi reset edin. 2.Splitter-dən istifadə edin. Əgər bir neçə telefon varsa hər bir çıxışa splitter taxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Modem bizdə deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Modemə daxil olub içəridən reset edin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Deyəsən qonşunun wifina daxil olmusan.Çox gümanki məsafə çoxdu ona görə elə yazılır.Aşağıda neçə dalğa göstərir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Deyəsən qonşunun wifina daxil olmusan.Çox gümanki məsafə çoxdu ona görə elə yazılır.Aşağıda neçə dalğa göstərir? Məsafə çoxdu, düzdü dalğa 1 hərdən 2 göstərir. qoşulanda amma normal sürət verir idmlə 200 kb/san yükləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Bunu iki yolu var: 1. Yuxarıda qeyd etdim. 2. Qonşuya daha yaxın olmaq.(Sözün həqiqi mənasında) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Bunu iki yolu var: 1. Yuxarıda qeyd etdim. 2. Qonşuya daha yaxın olmaq.(Sözün həqiqi mənasında) 3cü variantla düzəltdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Deyə bilərsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2015 Deyə bilərsiniz? network and share'də paneldə qoşulu Wifiya vurdum propertiesdən ipv4 ayarlarına daxil oldum, özümdən hər hansısa ip verdim. 192.168.0.107 məsələn, aşağıya 255.255.255.0 oldu dəişmədim, onun altındakına 192.168.0.2 yazdım. Dns ə 8 8 8 8 və 8 8 4 4. bir dəfə belədə daxil oldu. bir müddət sonra yenə limited yazıldı. bu dəfə yenə ora daxil oldum.ip adresi automatic elədim dnsi dəişmədim 8 8 8 8 qaldı. belədə daxil olur. 2-3 dəfə əlaqə kəsildi yenə belə elədim işlədi yenə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.