kolatan Konu tarihi: 7 Ağustos 2015 Paylaş Konu tarihi: 7 Ağustos 2015 salam mən komputeri format elədim sonra proqramı yüklədim indi həmin proqramları açmaq isdəyirəm komputer donur açılmır vin 7 32 bit dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 Format edəndə köhnə sistemin üsdünə yazmısan? Birdə ola bilsin update gedir arxada ona görə donmalar olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 yox silmişdim təzədən yüklədim həmdə obnavlenyanı bağlamışamda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 yox silmişdim təzədən yüklədim həmdə obnavlenyanı bağlamışamda 7-də belə problemlər olur. Ən yaxşısı 8 və ya 8.1-dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 8.1 idi 1 işdədi sonra ağırlaşmağa başladı ona görə 7 elədim indi bu gundədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2015 win 8-dən win 7-ə format eliyəndə problemlər olur. Çox komputerdə bu cür olur, yani proqramları açmır. Əvvəlki sistemə qayıt. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.