drosyaff Konu tarihi: 2 Eylül 2015 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2015 Əvvala hər kəsə salam. Kamputerimi farmat elədim bütün drayverləri yüklədim,amma telefonumu ( samsun galaxy grand prime ) usb ile kamputerə qoşarkən kamputer telefonu tanimir. Drayverlər hamısı yerindədir. Error 43 də deyil. Sadəcə usb taxan kimi yazir ki tanımadı. Necə edə bilərəm ? Qeyd edim ki telefon rootludur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 SALAM. Ya samsung drayverini yazın ya da Kies yükləyin. QEYD: bölmə səhvdir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Mövzudan birin aç.Bir neçəsin açma.Mövzunun yerin dəyişdim. drosyaff 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
drosyaff Mesaj tarihi: 5 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2015 Onuda qeyd edim ki telefonu root elədikdən sonra baş verdi bu hal. Root yoxlama proqramlari da hamisi telefonun root olunduqunu göstərir. PC odin proqrami ile duzgun qaydada elemisem. Amma ne game killer nede game hacker praqramlari islemir. Telefonun root olunmadiqini gösterir. Qeyd edim ki menu ya supersu proqramida dusub.. indi telefonu hec bir pc ə qosa bilmirəm usb ilə. Hec bir komp teli tanimir neizvestni yazir.. telefonumudaa kamputerimidə farmat elədim.Amma heç bir xeyri yoxdur. kim kömək edə bilər mənə .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2015 drosyaff bunun root la əlaqəsi yoxdur. devices manager dən cihazı silib yenidən yoxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
drosyaff Mesaj tarihi: 8 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2015 Qaqaş silmişəm yenə xeyri yoxdur.. tapilmayan driveridə göstərmir heç.. telefona da kamputerədə farmatda verdim yenə xeyri olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.