izzetcik Konu tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Konu tarihi: 9 Eylül 2015 Youtube üzərində kanal təsdiqləmə proseduru mövcuddu. Bunu mən öz yoluma necə edirəm? Necə və nə şərtlər lazımdır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 https://support.google.com/youtube/answer/171664?hl=tr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 bunu dimirəm bundan eləmişəm.Kanal adın qabağında işarə olur onu diyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Baxış sayı,abunələr çoxaldıqca youtube onu özü verir.Videolarında müəllif hüququna ciddi fikir verməlisən.Ancaq özün hazırladığın videolar və youtubun öz musiqilərindən istifadə etməyin məsləhətdir.Bildiyimə görə proqramnan və başqa yollarnan o mavi işarəni əldə etmək olmur Novruz Məmmədov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Salam Mən FSF Partnerin Azərbaycandakı Təmsilcisiyəm, Kimlər Kanallarını Təsdiqlətmək İstəyirsə Mənə Müraciət Etsin! Rəsmi Kanalıma Baxa Bilərsiniz Link Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Salam Mən FSF Partnerin Azərbaycandakı Təmsilcisiyəm, Kimlər Kanallarını Təsdiqlətmək İstəyirsə Mənə Müraciət Etsin! Rəsmi Kanalıma Baxa Bilərsiniz Link Ümumiyyətlə xəbərdarlıq alan kanal təsdiqlənə bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Salam Mən FSF Partnerin Azərbaycandakı Təmsilcisiyəm, Kimlər Kanallarını Təsdiqlətmək İstəyirsə Mənə Müraciət Etsin! Rəsmi Kanalıma Baxa Bilərsiniz Link Qardaş məndə təsdiqləmək istəyirəm necə edim? https://www.youtube.com/channel/UCo5sX-sijQxKeVrZjgUnmtg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Ümumiyyətlə xəbərdarlıq alan kanal təsdiqlənə bilər? xeberdarliq dedikde, sikayet gelmis kanali deyirsinizse xeyir olmaz Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Qardaş məndə təsdiqləmək istəyirəm necə edim? https://www.youtube.com/channel/UCo5sX-sijQxKeVrZjgUnmtg baxdim kanaliniza, eger kanaliniz partnere qosulmayibsa, o zaman bizim partnere qosula bilersiniz Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 qosulmayıb sizin partnerin şərtləri nədi birdə neçə günə təsdiqlənəcək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 sertleri tamamen ozunuze aid videolar olmalidir ozgun videolar, basqalarinin videolarini oz kanalina qoymaga, spam videolar, icaze yoxdur, etrafli melumat ucun bura yaz Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2016 ByVROAzərbaycan şriftləri ilə yazın. Həmçinin yuxarıdakı yazılarınızı da redaktə edin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.