revan2013 Konu tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Konu tarihi: 9 Eylül 2015 salam mən konturla varface kredit almaq isdəyirəm necə edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 1 mövzudan 1 dənə aç.O birini sildim. Konturla götürmək olur wf.mail.ru saytından Ancaq heç sərf eləmir.Terminaldan vurmaq daha yaxşıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
revan2013 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 qaqa dünən terminla getdim işdəmədi ona görə... məndə məbləğ 5 AZN dir yəni buna nə qədər kredit verer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Məndə hal hazırda oyunçu yoxdu ona görə baxa bilmirəm.Ancaq qiymət təxminən belədi: Terminalnan vursan 5 azn = 500 kredit Konturnan vursan 5 azn= 200 kredit Bu linkdən baxarsan. https://wf.mail.ru/billing/payment Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.