Guest iCEnhancer Konu tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 25 Ağustos 2011 salam mən 4GB həcmində bir faylı sildim amma indi onu silməyimə peşmanam onu necə geri qaytara bilerem komək edərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Active File Recovery Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 bunun lukleme linki varsa vere bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 [hide] Active File Recovery Corporate 8.1.2.0 [/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 bunu nece iwledeceyimi deye bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Dostlar, Mövzudan kənar olsa da bunu yazmalıyam.Dostlar, adamlara baş qoşun. Səviyyəsizlər öz bildiklərini eliyib-eliyib görəcəklər ki, onlara fikir verən yoxdu, yavaşca aradan çıxacaqlar. fb-da 1 - 2 söz öyrənib bir birinə atırlar, elə bilirlər ki, hər yerdə o cürdü... Belə də ki, bu saytın hörməti olmasaydı internetə girəndə 2 sayta girirəmsə biri windows-az.com, biri də bu saytda paylaşım üçün girdiyim upload saytı olmazdi iCEnhancer, yoldaşımıza da uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 her kesin axwami xeyr dostlar men forumda axtariw etdim bu sualimla elaqedar movzu tapdim deye daha teze movzu acmadim ... demeli sualim beledi dostlar men oz telefonumun yaddaw kartindan bezi wekilleri bilmeden bir taniwimin komp-rinde sildim indi onu men oz komp-rimde her hansisa bir Recovery programiyla axtariw etsem tapa bilerem ya imenni gerek wekil hansi komp-rde silinibse orda tapmalidi .. etrafli yazardiz zehmet olmasa cavab yazan her kese twk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 R-studio proqramı ilə bunu edə bilərsən.Proqramın özünü və Dərsliyini yerləşdirdim buyur R-Studio 5.2 Build 130690 [x86/64] + crack (serial) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 qaqa linke gore twk ama men program istemedim e sadece onu bilmek istedim ki bu Recovery programlari ancaq komp-rin ozunde silinen fayllari tapir ya luboy komp-rde silinen fayllari ger qaytarir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Ferqi yoxdu Kompdada silinən hər hansı Faylı tapır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 oK TWK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2012 dəyməz halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 lisenziyasız yoxdu? indi mən nə edim? cavadov3.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Gülnar Abdullayeva bu mövzunun üstündən 2 il vaxt keçib 12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 tamam,anladım o zaman özüm mövzu açım həəə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Bəli mövzu açmaq daha yaxşı olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.