Guest Musa_ Konu tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 25 Ağustos 2011 Əvvəla salam. Mənim komputerim açılanda Avira-da bu problem çıxır:Şəkil. Bu problem nədən ibarətdi? Və necə həll etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Yenile gor yene gelcek.? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Elvin (mayak18) yenilədim.Yenə elə oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Musa_ eger sende pulsuz versiyadisa onda avirani tamam sil 2.sistemi yeniden bashlat 3.http://dl.antivir.de/down/windows/registrycleaner_en.zip bunu yukle.hamisini arxivden bir papqaya cixart.sonra proqrami admin adinnan bashlat. orda "scan for keys" goreceksen ona bas.axtarish qurtarandan sonra "select all" et ve delete bas 4.sonrada avirani yeniden yaz. amma eger avirani pulla almisansa C:\\Program Files\\Avira\\AntiVir Desktop\\ papqasindan HBEDV.KEY faylini cixart.sonra yeniden avirani yazanda bundan istifade edersen birdeki bu sehv aviranin evvelki versiyalarinda olur.sende hansi versiyadiki??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 lechfak, məndə Avira AntiVir Control Center versiyasıdır.Çox sağ ol. Bu problemi antini silməmiş düzəltmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 qaqqash avira elede cox hecmli antivirus deyil.hem yazilmasi hem de internetden yenilenmesi tez olur.silib tezeden yazmaq problem olmayacaq. bele basha dushdumki sende avira premium-du yeni pullu versiya. eger internetin aadsl dirse onda burdan aviranin pulsuz versiyasini yukle ferq elede olmayacaq. amma elindeki setupnan yazmaq isteyirsense onda men evvvelki sherhde gosterdiyim yerden key-i cixart Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Bilirəm.O mənim üçün problem deyil.Sən dediyini bir neçə gün əvvəl yükləmişdim.Lakin istifadə etməmişdim... Məndə pulsuzdu...Mən sadəcə soruşurdum silmədən belə problemi aradan qaldırmaq olar? yoxsa yox... Cavablarınıza görə təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Onu duzletmeyin en yaxsi yolu lechfak dediyi kimi silib yeniden yazmaqdir.Bir sey deyil.Sen sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.