AygunSultanova Konu tarihi: 10 Ekim 2015 Paylaş Konu tarihi: 10 Ekim 2015 Salam ev telefonum və modemim yoxdur ancaq qohumda internet var ancaq aramizda biraz məsafə var vayfayin işarəsi düşmür mən onlarin komputerinə daxil olub kabelsiz o internetdən istifadə edə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iElchin Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Salam ev telefonum və modemim yoxdur ancaq qohumda internet var ancaq aramizda biraz məsafə var vayfayin işarəsi düşmür mən onlarin komputerinə daxil olub kabelsiz o internetdən istifadə edə bilərəm? siz onlarin komputeriyle oz evinizde internete girmek isteyirsizse yox olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AygunSultanova Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Bes tək kabel çəkməklə olur? yəni mən ev telefonu çəkdirə bilmirəm telefonsuz necə edə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Bes tək kabel çəkməklə olur? yəni mən ev telefonu çəkdirə bilmirəm telefonsuz necə edə bilərəm? Datakart istifadə edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2015 Evlər arasında məsafə təxminən nə qədər olar?Əgər azdırsa xüsusi antenlər satılır.Siqnalı artırmağ üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.