windowsx Konu tarihi: 15 Ekim 2015 Paylaş Konu tarihi: 15 Ekim 2015 salam. symbian 9.4 də vvifi yoxdu hanısa proqramla vvifi əzvəz etmək olarmı məsəçün bluetooth hotspot vəya başqa bir şey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Fikrinizi aydın yazın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Yəni telefonu wi-fi -ə çevirmək istəyirrsən? Belə bir proqram tapdım ama yoxlamamışam. https://trashbox.ru/link/joikuspot-symbian Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Salam Sizdə yəqinki Nokia 5230 və ya digər modelləridi mən axtarmışam o telefonun özünün WiFi kartı yoxdusa mümkün deyil telefonunu dəyişdir.O telefonda WiFi dəstəkləmir özünü yorma.Bluetooth və ya USB vasitəsi ilə internet paylaşa bilərsən oda telefon ilə komputer arasında olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2015 MrGamerExpert normal şriftlərdən istifadə edin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 16 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2015 MrGamerExpert normal şriftlərdən istifadə edin.. Normal şriftlərlə yazmışam amma hərfləri biraz əymişəm bu qaydalara zidd bir şey olsaydı ora qoymazlardı Birdəki mövzudan kənara çıxmayaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2015 Normal şriftlərlə yazmışam amma hərfləri biraz əymişəm bu qaydalara zidd bir şey olsaydı ora qoymazlardı Birdəki mövzudan kənara çıxmayaq Xeyr. Şriftlər əyri olmaqla yanaşı rəngli və abzas qaydaları gözlənilməmişdi. Əgər belə yaxşı olsa idi adminlər və saytın rəhbər Tural Ağayev istifadə edərdi. Qaydaya gəlincə isə siz onlarla bu il tanış olmusunuzsa, mən iki il əvvəl yaddaşıma yazmışam. Kənarlaşmanı siz yaratmısınız. Mən yox. Karb10 and Novruz Məmmədov 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.