sebuhi.g Konu tarihi: 24 Ekim 2015 Paylaş Konu tarihi: 24 Ekim 2015 Deməli bu gun maraqli bir şeylə rastlaşdım.kompyuterdə axtarışda öz wifimi tapmırdı.amma başqa wifiləri tapırdı.digər cihazlarda amma tapırdı mənim wifimi.ilk dəfə idi rastlaşırdım belə bir şeylə.axırı çarəsiz formatdan sonra düzəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2015 İndi nədir bəs problem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebuhi.g Mesaj tarihi: 24 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2015 O vaxt çatdırıb yaza bilmədim. Yeni problem nə 0lub? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2015 SALAM. Burda elə də böyük problem yox idi. Sadəcə aşağıdakı yerə gəlib quşu götürüb komputeri yenidən başladın. Qeyd: Mövzunun yerini dəyişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.