On_LiNe Konu tarihi: 28 Ekim 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Ekim 2015 Salam Aleykum Windows 10 işlədirəm sizcə Windows 10 da antivirus proqramı istifadə etməliyəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 Kompyuterinin göstəriciləri normaldırsa, antivirus yazmağı məsləhət görürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 6 gb ram 2 gb videokart intel i 5 1.6 ghz 4 CPUs-2.3 ghz Sistem göstəriciləri budu normaldısa hansı anti virusu məsləhət görürsünüz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 SALAM. Mən şəxsən istifadə etmirəm. Defender işimi görür. Əlbəttə arada antimallvvare-dən istifadə edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2015 Defender ilə virus düşməz komputerə? Birdə hansı anti malware? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 əgər siz internetdən musiqi şəkil proqram və ya sıxılmış şeylər yükləyirsinizsə antivirus istifadə etməyiniz məsləhətlidir birdəki sistemin defender-i heç bir virusu görmür məncə Windows Defender-i söndürün YOL Control Panel>>Large Icons>>Windows Defender>>Tools>>Automatic Scanning söndürün>>Real Time Protection söndürün>>Adminstrator>>Use This Program söndürük! və yeni bir antivirus yükləyirik Ən güclü antivirus Kaspersky Pure 3.0-di Maximum Qoruma üçün məsləhətlidir On_LiNe 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 Təşəkkürlər ancaq Kaspersky yükləsəm kompüter dona dona işləyəcək elə antivirus olsunki kompüter donmasın rahat işləsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 kasperskini daha yüksək ramlı komplara yükləyirlərki rahat işləsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2015 əgər siz internetdən musiqi şəkil proqram və ya sıxılmış şeylər yükləyirsinizsə antivirus istifadə etməyiniz məsləhətlidir birdəki sistemin defender-i heç bir virusu görmür məncə Windows Defender-i söndürün YOL Control Panel>>Large Icons>>Windows Defender>>Tools>>Automatic Scanning söndürün>>Real Time Protection söndürün>>Adminstrator>>Use This Program söndürük! və yeni bir antivirus yükləyirik Ən güclü antivirus Kaspersky Pure 3.0-di Maximum Qoruma üçün məsləhətlidir Mən sizinlə razı deyiləm. Ən çox yeniləmə gələn antivirus defender-dir. Xüsusilə vvindovvs 10-da. Həm də tutaq ki, rar yüklədik. Sayt admini deyir ki orda virus yoxdur və antivirusu söndür. Daha burda "ən güclü antivirus" (əslində belə ifadə düzgün deyil) nə yə lazımdır? Mənim bir tanışım var adam bütün xalqların mahnılarını yükləyir komputerə. Özü də həmin dillərə məxsus saytlardan. Əgər defender işəyaramaz bir proqram olsa idi onun komputeri 1.5 ildir ki, problemsiz işləməzdi. Defender və antimallvvare ikisi birlikdə əla cütlükdür. Hərənin öz təcrübəsi və fikri var. Bu mənim subyektiv fikrimdir. On_LiNe 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Məndə qaldım çıxılmaz vəziyyətdə görəsən yükləyim anti-virus yoxsa yox ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 İstəyirsən yüklə istəyirsən yükləmə. On_LiNe 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Mənim üçün əsas kompüterin oyun oynarkən və yaxud başqa bir şey edərkən donmaması və sistemə virus bulaşmamasıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Mən sizinlə razı deyiləm. Ən çox yeniləmə gələn antivirus defender-dir. Xüsusilə vvindovvs 10-da. Həm də tutaq ki, rar yüklədik. Sayt admini deyir ki orda virus yoxdur və antivirusu söndür. Daha burda "ən güclü antivirus" (əslində belə ifadə düzgün deyil) nə yə lazımdır? Mənim bir tanışım var adam bütün xalqların mahnılarını yükləyir komputerə. Özü də həmin dillərə məxsus saytlardan. Əgər defender işəyaramaz bir proqram olsa idi onun komputeri 1.5 ildir ki, problemsiz işləməzdi. Defender və antimallvvare ikisi birlikdə əla cütlükdür. Hərənin öz təcrübəsi və fikri var. Bu mənim subyektiv fikrimdir. Hansı anti malware proqramını məsləhət görərdiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Məsələm mən Esetdən istifadə edirəm.Çox rahatdır nə donma var nə də başqa problem. On_LiNe 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Məsələm mən Esetdən istifadə edirəm.Çox rahatdır nə donma var nə də başqa problem. Sizdə windows 10 vəya 8 di ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2015 Windows 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2015 ...qardaş, nədən qorxursan...səəndə 6 gb ram,i5 prosessor var...hansı antivirus kompyuteri dondura bilər ? ...bəzən antivirus update olunanda sistemə güc düşür və gördüyün iş 1 az zəif gedə bilər.və ya hər hansı iş gördüyün yerdə antivirus hansısa faylı silməklə məşğul olanda bu kompyuterin sürətinə təsir edə bilər.bu da normaldır.amma bu göstəricilər ilə dona blməz. Gülnar Abdullayeva 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 31 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2015 Hansı anti malware proqramını məsləhət görərdiz? https://www.malwarebytes.org/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.