TesLA Konu tarihi: 3 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 3 Kasım 2015 Salam, əvvəllər belə bir problem yox idi. Deməli hər kom-u açanda opera biraz sonra donur - bağlayıb, açıram. Bir neçə dəfə bu təkrarlanır. Operanı təmiz sildim yazdım yenə də donur. Opera vacibdir mənə - bunu necə edimki donmasın. RAM 6GB CPU i5 VGA - nVidia 630m 1 GB HDD 500 windows 8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Keşoi təmizlə.Operanı yenilə.Reklamlarda donmaya səbəb ola bilər. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Hamısın etmişəm, operanı açıram bir dene fb-ku açıram ve donur gerek bağlayıb yeniden açam. Başqa heç bir browser-də olmur bu. Digər kompumda da Opera sağlam formada işləyir. Problem təkcə bu kompda baş verir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 O zaman operanı tamamilə sil.Gir regeditdəndə qalıqlarnı tapıb tamamilə sil.Yenidən rəsmi saytınnan yüklə. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Yaxşı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Mövzunu bağlamıram nəticəni yazarsan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2015 .... bunun 1 neçə səbəbləri ola bilər.opera üçün reklamın qabağını almaq üçün Addblock və s. proqram yükkləyəndə,ola bilir.yəni browser-in keşləri yaxşı silinir deyə,ola bilər... ....proqramı silib yenidən yazmaq,özü də rəsmi saytdan lazımdır...amma operanı təmiz silmək üçün təkcə c diskində program files papkasından silməklə eləmək olmur...papkanın svoystvasına gir,gizli faylları aç..orda AppData\Local papkasının içində opera papkasını sil...sistemi təmizlə.perezaqruska ver və yeni opera yaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 5 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2015 Düzəldi, çox sağolun. Yerli köklü sildim və kaspersky-nin anti-banner xüsusiyyətini bağladım, alındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2015 Mövzu bağlandı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts