azizzadetural Konu tarihi: 9 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Salam, kompu təmizlədim, indi sistemblok işləyir, monitorda işlək vəziyətdədir ama komp açılmır, başqa sistembloknan yoxladım monitorda problem yoxdurbəlkə bilmədən əlim nəyəsə dəyib, şriftlərə görə üzr istəyirəm tel-nən yazıram.http://radikal.ru/fp/eca58f08831343ee941ce1a14fdeb2d4 Düzenlenme: 9 Kasım 2015 ACCOUNTANT tarafından Redaktə edildi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2015 SALAM. Sökdüyünüz hissələri qeyd edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azizzadetural Mesaj tarihi: 9 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2015 hec bir hisseni sokmedim, elece firca ile temizledim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2015 Ram'ı çıxart, uc hissəsini pozanla sil təmizlənsin. Sonra təkrar yerinə tax, yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.