Elvin Abdiyev Konu tarihi: 17 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2015 Salam Mən montaj işlərini öyrənmək istərdim yol göstərə bilərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Müxtəlif kurslara gedə bilərsiniz yaxud videodərsliklərə baxaraq öyrənə bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Video Dərsliki burda ata bilərsiz geniş izahli olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Hansı proqramı öyrənmək istəyirsiniz onu qeyd edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Bilisiz necə afişa düzəltmək və yaxudda Televizorlarda bezi qorxu filimlərində olduğu kimi O olmasa Əsas Afişa və Elan düzəltmək üçün belə şeylər lazımdı mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Sony Vegas proqramını yükləyin.Sonra aşağıdakı linkdən istədiyiniz proyekti yükləyib, yazılarını dəyişin , istəyinizə uyğun yığın https://www.youtube.com/user/SVPFreeProjects/videos Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Mən Bunu necə edəcəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Həmin kanalın pleylistində ayrıca istifadə qaydası yerləşdirilib: https://www.youtube.com/watch?v=cF5y5rfJyjg&list=PLGnzR3acRss8UD2eQoxk88BydwpCnMsQu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2015 Sağol gagaş 1 də Mənim üçün o şəhərlərdə elan olureee partya aid elə elan düzəltmək istəyirəm kömək edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.