AygunSultanova Konu tarihi: 19 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 19 Kasım 2015 Salam 5 ay əvvəl yüklədiyim şəkil komputeri formatlayanda silinib Recover My Files proqramı ilə geri gətirmək istədim ancaq qayıtmadı başqa hansı proqramla geri qaytara bilərəm? bu mümkündürmü? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Xanım, forumda axtarış edin belə mövzular çoxdur Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Aleykum SALAM bunun üçün müxtəlif rpogramlar mövcuddur 3 il öncə mənim HDD zədələnmişti həmdə bütün informasiyalar silinmişdi, şəxsi şəkilərim daxil, mən Recuva programından istifadə ettim 85% geri qaytardı şəkilləri bəziləri zədələnmişdi bu təbiidir ama bir çoxun geri qaytardım, mənim kompyuterimdə program arxivi və bir çox informasiyanın çoxluğunu nəzərə alırsaq scan əməliyyatı 8-10 saat çəkmişdi, sizin kompyuterinizdə elədə keçmişdən çox şey silinməyibsə və ya yüklənməyibsə Recuva köməyinizə çatar http://www.piriform.com/recuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Recover My Files yaxşı proqramdır...bu proqram silinmiş faylları qaytarmayıbsa,çox güman ki,o faylları qaytarmaq mümkün deyil... .ancaq şəkilləri qaytaran xüsusi proqram var...yəni Recover My Files kimi bütün fayları deyil,ancaq şəkilləri qaytarmaq üçündür...bəlkə onunla bir şey alına...ehtimal az olsa da yoxlamaq olar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2015 Forumda kifayət qədər mövzu var bu haqda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts