Aslanov Sefa Konu tarihi: 20 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 20 Kasım 2015 Salamun Aleykum mən komputerimə üindoüs8.1 yazdım sonra istədimki Esed antivirusu yazım bu saytdan yüklədim sonra ustanovka edenede sekildeki kimi http://www.share.az/a7y9gc8wma7t/Untitled.jpg.html problem çıxdı.Məndə antivirusu sildim yenədə belə olur.Bunu necə düzəldə bilərəm?birdə mənə məsləhətli antivirus deyin.Öncədən təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2015 ...təmiz diskə yeni sistem yazın...windows 8.1 msdn versiya...bunu digər kompyuterdə edin.hansı ki,virus yoxdur....və ya kimdənsə yaxşı windows 8.1 diski götürün başqa kompyuterdə 1 təzə diskə yazın...və 1 ayrı təmiz diskə və ya flaş karta norton internet security 2015 yazın...format etdikdən sonra D diskini açmayın.heç 1 flaş kart və s. taxmayın...ancaq antivirus olan diski və ya flaş kartı taxın...antivirusu yazandan sonra internetdən update edin...d diskini scan edin...sonra digər proqramları yazın... ...qeyd : formatdan sonra windows update olunanda, yəni sistem yenilənəndə səbirli olun....kompyuteri birdən söndürməyin...yenilənmə 1 neçə mərhələdə gedir...imkan verin proses sona qədər getsin.əgər səbriniz çatmırsa,formatdan dərhal sonra windows update menyusunu bağlayın... ACCOUNTANT and Novruz Məmmədov 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2015 Aleykum SALAM bir neçə fikirdə mən bildirəcəm, Kamran qardaşım artıq cavabı yazıb mən başqa bir fikir bildirəcəm beləki 12 ildir texnologiya aləmində olduğumu nəzərə alarsaq (13 yaşımdan) və bunun 7 ili internet aləmidirsə mən 5 ildir ki, antivirusdan istifadə etmirəm, 100 lərcə müxtəlif programlar və oyunlar sınaqdan keçirmişəm, heç birində antivirus olmayıb kompyuterimdə hazırda Windows 10 x64 PRO MSDN versiya işlədirəm, daxilində yerləşən sistem qoruma funksiyasını belə deaktiv etmişəm, sərbəst gəzirəm özüm üçün və bütün işlərimidə görürəm, əgər bəs virus düşmür ? deyə sual yaranarsa xeyr son 4 ildə mənim kompyuterimə yadıma gəlməyib virus düşməsi, səbəbi isə ilk öncə kompyuterinizə yazdığınız programları güvənilir qaynaqlardan yükləyin, və biz Azərbaycan milləti olduğumuzu nəzərə alarsaq Dale Dale vurmaq və ya Next Next vurmaq əvəzinə ilk öncə kiçik bir programı belə yazarkən diqqətlicə incələyin ola bilər yükləmə mərhələsində aşağıda kiçik bir quş işarəsi olsun, həmin o işarə aktiv ikəın program özü ilə birlikdə müxtəlif yazılımlarda yükləyəcəkdir, necəki keçən bir neçə ay öncə bütün dünyanı sarsan utorrent virusu idiki mən bir film arxivcisi olaraq hər zaman torrentdən istifadə edirəm və hər zamanda aktual versiya istifadə edirəm dünyanın 85% nə utorrentdən virus düşərkən mənim kompyuterim həmin versiyadan rahatlıqla istifadə etdi, Nəticəyə gəlmiş olaq, antivirus kompyuteri yavaşladır, və bir çox programların cracklerini bilə virus görüb carantinaya alır, və yenədə şəxsi fikrinizdi yaza bilərsiz ya yox ama programları yüklədiyiniz zaman Dale Dale və ya Next Next deyib keçməyin. Adı çəkilən utorrent virusu haqqında oxuya bilərsiniz http://shiftdelete.net/utorrentte-buyuk-tehlike-58919 ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Bu antiviruslar çoxu üçün ən böyük probelmə çevrilib.Kimə hansı üsul xoşdursa ondan istifadə edir.Təhlükəsizlik baxımından. Eseti silmək üçün https://www.esetnod32.ru/support/knowledge_base/solution/?ELEMENT_ID=852896 bundan istifadə et.Tam olaraq silir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 hər biriniz çox sağolun.bir sözdə soruşum mən bu problemi formatsız həll edə bilmərəm?məsələn sistemi geri çəkməklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Bəlkədə edə bilərsən ama bunuda qeyd edimki normal halda belə sistemi geri çəkmək sistem fayllarının zədələnməsinə gətirib çıxardır. Ver yenidən təmiz bir format vəssalam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Ama yoxlamağ lazımdı.Əgər formatı istəmirsənsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 format etmək istəmirəm başqa necə düzəldə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Ozaman sistem diskini taxıb sistemi təmir edin, nə dərəcədə işə yarayacaq bilmirəm ama sınaqdan keçirməkdə fayda var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Sistemi necə təmir edə bilərəm?zəhmət olmasa deyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 buyur Windows 7 üçündü bu Windows 8, 8.1 və Windows 10 üçündə eyni əməliyyat keçərlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 İşinə yarayar Azərdə videonu verdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 çox sağolun...Mən problemi həll etdim sistemi geri çəkdim artıq elə bir problem yoxdu.indi sizdən xaiş edirəm mənə məsləhətli antivirus verin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Problemin həll olunmasına sevindim, Kaspersky, Avira, Norton, Avast isimlərini verə bilərəm ama özüm illər öncə Kaspersky və Avira işlətmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 He çox sağolun Allah razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2015 Sistemdə yüngül işləyənlərdən biridə Esetdir. kaspersky digərlərinə nisbətən daha ağır işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
balacaoglan Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Cox gumanki Sizde drayver problemidi . sizde kompyutere hansisa drayver yuklenmeyib . Düzenlenme: 23 Kasım 2015 TΛNNΞЯ tarafından Azərbaycan şiriftləri ilə yaz ! əks halda mesajlarınız silinəcəktir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Cox gumanki Sizde drayver problemidi . sizde kompyutere hansisa drayver yuklenmeyib . Öz şriflərimizlə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 balacaoglan mesaja yazdığınız cavab keçərsizdir və üstündən xətt çəkildi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.