Jump to content
Forum Windows-az.com

Hack: Reset Facebook Password

Sual_var

Recommended Posts

Salamlar.Xahiş edirəm bu sayta daxil olub mənə məlumat verin də...Bu proqramı yükləmişəm amma işlədə bilməmişəm...Kim məlumatlıdırsa mənə yol göstərsin.Bu üsul dogrudur mu???Kimsə öz kompyuterində yoxlaya bilər mi???Sagolsun admin Elvin Məlikov adaşım proqramın yükləmə linkini vermişdi. :)

http://yenicagbilisim.com/blog/guvenlik/genelsecurity/burpsuite-ile-facebook-hack/

Proqramlar telegramda

Aleykum SALAM ilk öncə bunu deyə bilərəmki artıq bu tipli üsullarla facebooku qırmq mümkünsüzdür bir zamanlar adi bir üsullada facebook şifrəsini ələ keçirmək mümkün olduği halda indi bu mümkünsüzdür və həm cinayət sayılır, əgər hesab özünüzündürsə qeydiyyat zamanı daxil etdiyiniz email və ya telefon nömrəsi vasitəsi ilə şifrənizi geri qaytara bilərsiniz. Və son olaraq bunu deməyi özümə borc bilirəm ki bu tip programları öz kompyuterlərinizə yükləməyin, bu tip programlar müxtəlif hackerlər tərəfindən keyloggerlərlə əlaqəli olur yəni siz programı yükləyirsiniz özünüz belə biılmədən bütün şəxsi məlumatlarınız internetdə yayılmağa başlayır, mən demirəm bu programda onlardan biridir xeyr, onlardan biri olma ehtimalı %80, əgər sizdə sual yaranırsa niyə məhz bu tipli programlara yeridirlər keyloggerləri ? cavab verə bilərəmki internet aləmində ən çox aranan mövzulardan biridə hack'dır ki, hər gün yüz minlərlə insan birilərinin hesabını hacklamağla məşğuldur :)

Bu 6 xanalı şifrəni qırmaq olsaydı başqa yol varmıdır facebook-un göndərdiyi 6 xanalı şfrəni qırmaq üçün.Deyilənə görə script code-lər 6 xanalı şifrəni daxil etmədən Şifrə resetləməni mümkün edir...facebook-un canı bu 6 xanalı şifrədədir....

Bu 6 xanalı şifrəni qırmaq olsaydı başqa yol varmıdır facebook-un göndərdiyi 6 xanalı şfrəni qırmaq üçün.Deyilənə görə script code-lər 6 xanalı şifrəni daxil etmədən Şifrə resetləməni mümkün edir...facebook-un canı bu 6 xanalı şifrədədir....

Xeyir artıq mümkünsüzdür, siz o deyən adamlara söyləyin bir görək özləri qıra bilirsə qırsınlar :)

Misafir
This topic is now closed to further replies.
  • loading...
  • Create New...