Karb10 Konu tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Kasım 2015 İnno Setup üçün sadə dizaynla yığılmış şablon.İş masasına qısayol əlavə etmək, Directx/Visual c++ yükləmək və freearc, srep işlətmək mümkündür Yükləmə Linki G Installer v2 (windows-az).zip Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaşım üçün təşəkkürlər. Amma nəsə yükləmə səhifəsi error verdi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Faylı saytın özünə upload etmişəm.Yoxladım , problem yoxdur məndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Təşəkkür paylaşım üçün.Yoxladım yükləndi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Yazır ki sizin ixtiyarınız yoxdur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2015 Yazır ki sizin ixtiyarınız yoxdur.. Forumun nizamlamalarını dəyişdim.Birdə yoxlayın ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2015 Yoxladım alındı. Bir daha təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2015 Buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.