Aslanov Sefa Konu tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Kasım 2015 Salamun Aleykum telefondan zəng getmir ekrana mobil şəbəkə mümkün deyil xətası gelir.Telefonun markası samsung duas GT S7582-di onu necə duzələd bilərəm?birdəki hər iki nömrə yerin yoxlamışam hər ikisində elə olur.Formatda etdim yenə düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Duran yerdə oldu? Yoxsa nəsə proqam və ya proşivka yükləmisiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 duran yerdə olub.olandan sonra farmat etdim yenedə düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Qeydiyyatdan keçib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 he imei.az-da yoxladım yazdıkı qeydiyyatdan keçib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 Nömrə başqa telefonda işləyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2015 onu yoxlamamışam amma işləyən nömrənidə salıb yoxlamışam yenə elə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.