system01 Konu tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 27 Ağustos 2011 salam mene ele pro lazimdiki mende birdene qeweng xp var onu isteyiremki Iso fayila cevirim xp diskin icindekilerin hamisini iso fayl edim yeniki qisaca men xp-diski Isoya cevirib ozumde saxlamaq isteyirem onu nece ede bilerem ele bir pro varsa xais edirem diyerdiz birde ele isteyiremki ISO-ya cevirdikden sonra osibka cixmasin sonra ISO-nu basqa diske kocurende hemenki diskden farmat etsin Zehmet olmassa xais edirem ele pro varsa linki vererdiz yukleyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 [hide] [/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Açılmış İSO-nun yenidən Bootable edilməsi. Biraz axtarış versəniz saytda çox suallarınıza cavab taparsınız Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
system01 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Delphi7 Coxxx saqol qardasim terlanyek Qaqas Lox deyilikki axtarmamis duraq forumda yazaq Vusalin qoyduqu linkler islemir men onu tapmisdim orda yukleme alinmir Terlan Axtardiqimiz proqtramlarin coxunun linki islemir ona gore yaziriq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Linki silinib mövzuya yazınki linki silinib bizdə düzəldək mövzunu. Gir verdiyyim mövzuya linki yenilədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
system01 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 terlanyek Cox saqol qardas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 ,Səndə sağol brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzet Mesaj tarihi: 24 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2011 vusal sen ora xp cd girdin a mende ele papka yoxdu axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 25 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2011 MeneVideoya Ela Efektli Yazi Qoyan Praqram Lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2011 qardaş miye bisavad suallar verirsiz xp cd papkanı özün açırsan XPCD açılmış isonuda bootable etmək üçün boot.bif faylın olmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
XanikO Mesaj tarihi: 25 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2011 Edd Adobe After Effects - Sony Vegas Buda Boot.bif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.