goldmobile2 Konu tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2015 Salam hər vaxdınız xeyir bu windows 10 çıxandan windows 8.1 də aşağıda simvolu getmir onu necə silmək olar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Aleykum SALAM, updateləri bağlaya bilərsiniz, birdə o simvol Microsoft tərəfindən Windows 10-a aktuallaşdırmaq üçün göndərilib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 KB3035583 yenilənməsi kompyuterinizdən silin (control paneldən) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 bir yoxlayım Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 KB3035583 yenilənməsi kompyuterinizdən silin (control paneldən) o. dediyiniz faylı tapa bilmədim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Siz şəkildə göstərdiyiniz yer silmək üçün deyil, yükləmək üçündür.Control paneldən silin yaxud revo uninstaller ilə Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 bu da kontrol panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 "Programlar ve Özellikler"-dən Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle seçin Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 tapdım indi oradan dediyinizi tapım silim elə Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2015 tapdım indi oradan dediyinizi tapım silim elə Bəli.Sonra kompüteri söndürüb yandırın Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Axşamınız xeyir axşamnan internet yox idi yaza bilmədim mən dediyiniz faylı tapdım sildim və yenidən başlatdım yenə simvol itmədi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Bu linkdə bir neçə üsul göstərilib başa düşməsəniz deyin izah edim http://www.howtogeek.com/218856/how-do-you-disable-the-get-windows-10-icon-shown-in-the-notification-tray/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Bu videodakı üsulu siz demişdiniz axşam sildiyimi düşünürdüm kb 3035583 indi yenə baxdım həmin fayl durur yenə sildim və yenidən başlatdım simvol silnməyib ama həmin fayl silinib indi 2 ci üsula baxcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Bu linkdə bir neçə üsul göstərilib başa düşməsəniz deyin izah edim http://www.howtogeek.com/218856/how-do-you-disable-the-get-windows-10-icon-shown-in-the-notification-tray/ B üsulu tam başa düşübilmədim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Bu proqramı yükləyin - http://ultimateoutsider.com/downloads/GwxControlPanelSetup.exe Sonra proqramı açıb, “Disable Get Windows 10 App (permanently remove icon)” və “Disable Operating System Upgrades in Windows Update” düymələrini basın Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Bu proqram yüklədim dediyiniz kimi etdim o. an simvol itdi sonra proqram restart et dedi kampyuteri restart etdim sonra o simvol yenidən gəldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Avtomatik güncəlləşdirməni söndürün. Yəqin yenidən yükləyir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Yəqinki yenimələrin açığ olduğuna görədi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2015 hə dediyiniz kimidi həll olundu köməyiniz üçün sağolun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2015 Dəyməz. Mövzu bağlandı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts