MrGamerExpert Konu tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2015 Salam mənə usb-də işləyəcək əməliyyat sistemi lazımdır əməliyyat sistemi linux və ya mac olsa əla olar vindovs 7 olmasın usb-ni taxtığım anda əməliyyat sistemini istifadə edmək mümkün olsun mini olsun hazırda məndə android 5.1 x86 komputerə qurulum var ama usbdən istəyirəm əməliyyat sistemi Mac Windows Linux olsun amma vin7 olmasın İndidən Təşəkkürlər! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Hansı sistemi istəyirsənsə yerləşdirdiyim videodan istifadə edib usb-yə yaza bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 qaqaş bununla iki əməliyyat sistemini birdən yazır yoxsa ikincisin yazmaqçın komputerə format etmək lazımdır? həmdə mənim dediyimi dəhf başa düşmüsən mənim dediyim əməliyyat sistemi harddiskdən deyil fləş kartdan başlamalıdır hdd-ni fləş kart görməlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Salam mənə usb-də işləyəcək əməliyyat sistemi lazımdır əməliyyat sistemi linux və ya mac olsa əla olar vindovs 7 olmasın usb-ni taxtığım anda əməliyyat sistemini istifadə edmək mümkün olsun mini olsun hazırda məndə android 5.1 x86 komputerə qurulum var ama usbdən istəyirəm əməliyyat sistemi Mac Windows Linux olsun amma vin7 olmasın İndidən Təşəkkürlər! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Mən bilən Windowslarda olmur o. Yalnız Linux nüvəli əməliyyat sistemlərində olur. Ubuntu, Kubuntu, Linux Mint və s. Ubuntu yazmaq istəsən http://www.ubuntu.com/download/desktop/create-a-usb-stick-on-windows bu linkdə necə etmək lazım olduğu yazılıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 təşəkkür edirəm baxıram alınsa əla olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 İstəyirsən o üsulnan 1 sistem yaz istəyirsən 5 sistem yaz.Yəni bu sənin flashının yaddaşına görə olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 mən yoxladım əminəmki işləyir sonrada lili usb creator ilə yoxladım eyni yerdə qalır açılmaqa son addım qalmış sol üstdə kiçik səhifə üzərində sual işarəsi olur ikisi ilədə eynidir özüm usb-nin içinə girib lili usb creator yaratdığı protable Virtualbox ilə işləyir amma startupda işləmir yoxladığım linux sistem Slax 7.0.8 i486 US həmdə ekranda qəribə qəribə şeylər gəlir elə bil video kartı yanan komputer kimi amma əminəmki videokartda problem yoxdu ikisidə normal işləyir Qaldığı yer Haçar şəkili firlanan yer ama startupda fırlanmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 SALAM. Bu addımları edin: 1. Burda sistemi yükləyin. http://sourceforge.net/projects/ophcrack/files/ophcrack-livecd/3.6.0/ophcrack-vista-livecd-3.6.0.iso/download?use_mirror=netassist 2. Burdan sistemi karta yazın. http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-windows-latest.exe 3. Sonra isə kartdan boot edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.