Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2015 Salam əziz dostlar.Mən Play Store-dən Fifa 15 - i yükləmək istəyirdim telefonumun yaddaşı az olduğundan telefona yükləyə bilmədim.Amma SD kartımda 4 gb boş yer var.Play Store-də bildiyiniz kimi birbaşa SD karta yükləmir.İndi demək istəyirəmki siz mənə Fifa 15 - in apk kimi verə bilərsiz konpna yükləyib telefonun SD kartıa köçürüb ordan yükləyim.Amma arginal filan oynamağıda qalsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 http://rutor.org/torrent/385999/fifa-15-2014-android Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2015 Oyun yükləmək üçün pdalife.ru saytını məsləhət görərdim.Əksər oyunlar var, həm birbaşa yükləmə linki olur həm də torrent. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.